دانلود پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی - در این طرح توجیهی به بررسی راه اندازی کارگاه تولید رشته آشی و پلویی پرداخته میشود.
پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی
همانطور که می دایند گروه دیگری از فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم انواع رشته ها هستند. رشته فرآورده ایست که از مخلوط کردن آرد گندم , آب و نمک پس از طی مرحله عمل آوردن بوسیله ماشینهای مخصوص تهیه و پس از خشک کردن به بازار عرضه میشود .از انواع رشته می توان رشته سوپی ، رشته پلویی و رشته آشی نام برد که تولیدشان در کشور ما به صورت سنتی ،کارگاهی و نیمه صنعتی متداول است. اما امروزه در برخی از کشورهای صنعتی بویژه کشور ژاپن تولید رشته فوری رواج یافته . مبتکر تولید این فرآورده کمپانی Nissin food products ژاپن است که از سالهای حدود 1950 تولید صنعتی این فرآورده را آغاز کرده است که در جامعه در حال صنعتی شدن آن زمان ژاپن ، به سرعت مورد استقبال قرار گرفت.
فهرست :
فصل اول
(معرفی طرح و روش تولید)
مقدمه :
هدف از اجرای طرح
ویژیگی های فیزیکی و شیمیایی
بسته بندی
کد آیسیک محصول
بررسی استانداردهای مرتبط با محصول
تعرفه گمرکی محصول
شرایط صادرات
شرح فرآیند تولید رشته
فرآیند تولید رشته آرد به شرح زیر است:
فصل دوم
(امور مالی طرح)
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
الف – 2 ) محوطه سازی :
الف – 3 ) ساختمانها:
الف – 4 ) ماشینآلات:
الف – 5 ) تاسیسات:
الف – 6 ) وسایل نقلیه :
الف – 7 ) تاسیسات اداری:
الف – 8 ) هزینههای قبل از بهرهبرداری :
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
ب- هزینه های جاری :
ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید :
ب – 2 ) حقوق و دستمزد :
ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات :
ب- 4 ) هزینه استهلاک :
ب- 5 ) سوخت و انرژی :
جمـع هزینه های جاری طرح
سرمایه در گردش
جمع کل سرمایه گذاری طرح
ج – فروش:
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
پیش بینی مالی طرح
محاسبه دوره برگشت سرمایه:
محاسبه نقطه سر به سر
محاسبة کارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :