دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو - در این طرح توجیهی به بررسی فنی و اقتصادی راه اندازی کسب و کار کارگاه تولید و بسته بندی آبلیمو پرداخته میشود.
پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو
به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتیگراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.
برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دیاریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.
فهرست طرح :
مقدمه
لیموترش
مصارف دارویی
مواد اولیه آبلیمو
خط تولید آبلیمو
آزمایشهایی که روی آبلیمو انجام می شوند
معالجه اب لیمو
گزارش بازدید از کارخانه اب لیمو
فاکتورهای مهم در ابلیمو :
تفاوت ابلیمو صنعتی و ابلیمو خانگی :
کار پمپ خلا :
شست وشو دستگاه ها:
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
الف – 1 ) زمیـن :
الف – 2 ) محوطه سازی :
الف – 3 ) ساختمانها:
الف – 4 ) ماشینآلات:
الف – 5 ) تاسیسات:
الف – 6 ) وسایل نقلیه :
الف – 7 ) تاسیسات اداری:
الف – 8 ) هزینههای قبل از بهرهبرداری :
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
ب- هزینه های جاری :
ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید :
ب – 2 ) حقوق و دستمزد :
ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات :
ب- 4 ) هزینه استهلاک :
ب- 5 ) سوخت و انرژی :
جمـع هزینه های جاری طرح
سرمایه در گردش ( دوره یک ماهه )
جمع کل سرمایه گذاری طرح
ج – فروش:
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
پیش بینی مالی طرح
محاسبه دوره برگشت سرمایه:
محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )
محاسبة کارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات