دانلود پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگو - در این طرح به بررسی فنی و اقتصادی راه اندازی کسب و کار فرآوری و بسته بندی میگو با ظرفیت 1800 تن در سال میپردازد.
پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگو
بسته بندی میگو پس از فرایند حذف سر و دم و در دو نوع بسته های یک کیلوگرمی خالص با پوشش سلفون وکیوم و همچنین جعبه های دو کیلوگرمی همراه با یخ ( با وزن خالص یکهزار گرم) انجام میپذیرد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی میگـو از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی ناشی از فرایند فرآوری حذف سر ودم محاسبه میگردد و ضایعات آن که در تهیه خوراک دام به کار میرود نیز به صاحبان کالا عودت میگردد. علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
فهرست :
خلاصه طرح
مقدمه
ویژگی های این محصول
شماتیک خط عمل آوری میگو
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
رعایت نکات فنی و بهداشتی در طرح
میگو برگر
لیست ماشین آلات فرآوری گوشت آبزیان
توجیه اقتصادی طرح :
الف – سرمایه گذاری ثابت :
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
ب- هزینه های جاری :
جمـع هزینه های جاری طرح
سرمایه در گردش
جمع کل سرمایه گذاری طرح
ج – فروش:
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
پیش بینی مالی طرح
محاسبه دوره برگشت سرمایه:
محاسبه نقطه سر به سر
محاسبة کارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :