دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی ، پروژه آمار , اقدام پژوهی فرهنگیان ، و....

  • ۰
  • ۰

دانلود پروژه کارآفرینی تولید غلات حجیم شده

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


دانلود فایل با لینک مستقیم

پروژه کارآفرینی تولید غلات حجیم شده

بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار بالا، حجیم و پخته شده و سپس پوشش و طعم داده شده باشند. مایعات شکلاتی، میوه ای یا انواع طعم های دیگر میتواند به عنوان ماده پرکننده یا مغزی در این محصولات تزریق شود یا به عنوان روکش دهنده روی این محصولات را پوشانده و طعم های متنوعی ایجاد کنند. انواع دیگری از غلات حجیم نیز وجود دارند که بر پایه دانه غلات تهیه میشوند. در این روش دانه های گندم، ذرت یا برنج تحت شرایط انفجاری ویژه ای حجیم شده و سپس از ترکیباتی مانند عسل، کاکائو یا مواد مشابه به عنوان روکش دهنده برای آنها استفاده میشود.

فهرست :

چکیده
معرفی محصول
نام  و کد آیسینگ
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد
تعاریف و اصطلاحات بر اساس استانداردهای ملی
مواد اولیه
ویژگیها
استاندارد مربوطه به پودر روکش دهنده فرآورده های غلات حجیم
بسته بندی
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول ( در بازار ایران و جهان )
مواد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
واحد های در دست احداث
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385
بررسی روند مصرف محصول از آغاز سوم توسعه تا سال 1385
بررسی نیاز محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه
شرح فرآیند و تکنولوژیهای محصول
اکسترودر
تأثیر اکسترودر روی پروتئین
فناوری تهیه پفک
فرآیند لعاب دادن
فرآیند تولید اسنک
پفک برنج
پاپ کورن
فرآیند تهیه پلت
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرآیند تولید
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی، برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
لیست و هزینه تجهیزات و ماشین آلات تولید
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه
هزینه های مربوط به زمین، ساختمان و محوطه سازی
هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه لوازم و اثاثیه اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت
برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
برنام تولید سالیانه
هزینه مواد اولیه مصرفی
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات
محاسبه میزان مصرف برق
برق مصرفی تجهیزات خط تولید
برق مورد نیاز تأسیسات و تعمیرگاه خدمات جانبی
برق مورد نیاز روشنایی ساختمانها و محوطه
محاسبه مصرف برق سالیانه
محاسبه میزان مصرف آب
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیسات
هزینه انواع انرژی مورد نیاز
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد در مورد احداث واحد های جدید
مراجع

دانلود فایل با لینک مستقیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت