دانلود پروژه کارآفرینی احداث کشتارگاه دام
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی احداث کشتارگاه دام
هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان احداث کشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند میباشد. انواع تولیدات کشتارگاهی از قبیل گوشت قرمز ، پوست ، دل و جگر، روده و غیره می باشد که بدلیل استفاده از فرآیند صنعتی در این نوع کشتارگاهها به همراه سایر تولیدات قابل استفاده ناشی از کشتار دام ( از قبیل خون و امعاء و احشاء ) بصورت بسته بندی و کاملاً با رعایت نکات بهداشتی و زیست محیطی تولید و عرضه می گردد. لازم بذکر است که در ارتباط با محصولات تولیدی حاصل از ذبح گاو و گوسفند ، گوشت قرمز بعنوان کالای اصلی در نظر گرفته شده و کلیه محاسبات نیز بر آن اساس انجام می گیرد و سایر محصولات بعنوان محصول جانبی در نظر گرفته می شوند .
فهرست :
(قسمتی از موضوع های مهم طرح)
تاریخچه
معرفی محصول
نام و کد محصول
شماره تعرفه گمرگی محصول
بررسی استاندارد ملی کشتارگاه های صنعتی
طبقه بندی لاشه گوسفند
درجه بندی گوشت گوسفند و بز
چگونگی درجه بندی گوشت قرمز
بسته بندی گوش قرمز
استاندارد آزمایشگاه کشتارگاه
بررسی استاندارهای بین المللی
نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP
موارد مصرف و کاربرد
کالای جایگزین و اثرات بر محصول
اهمیت استراتژیک کالا
بررسی بازار جهانی گوشت
وضعیت عرضه و تقاضای گوشت قرمز
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید
انواع کشتارگاه های دام از جهت شیوه تولید
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی به کار رفته در کشتارگاه ها
شرح فرآیند کشتار دام در روش صنعتی
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی
هزینه های ثابت سرمایه گذاری
فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح
ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح
برآورد میزان برق مورد نیاز ماشین آلات
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
وسایل نقلیه مورد نیاز طرح
هزینه های قبل از بهره برداری
میزان مواد اولیه و مورد نیاز سالانه و محل تامین آنها
پیشنهاد منطقه مناسب طرح
نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین تاسیسات مورد نیاز
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایتهای تعرفه گمرکی و مقایسه با تعرفه جهانی وسایر حمایتهای مالی واحد های مالی مانند بانکها
تجزیه و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی
بررسی اثرات ورود ایران به سازمان تجارت جهانی (WTO) بر طرح حاضر
فهرست بخشنامه های مرتبط در خصوص گوشت