دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی ، پروژه آمار , اقدام پژوهی فرهنگیان ، و....

  • ۰
  • ۰

دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


دانلود فایل با لینک مستقیم

دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

نام محصول (محصولات) اصلی:

1- چای سیاه بازفراوری شده

2- چای کیسه ای

3- چای فوری همراه شکر

4- گرانول چای

5- نوشابه چای

6-قهوه فوری

چای سیاه بازفرآوری شده در بسته های 500 گرمی به بازار عرضه میشود از خصوصیات اصلی این چای، استفاده از اسانس و عصاره تهیه شده از چای مرغوب برای افزودن به چای ایران جهت افزایش کیفیت طعم ورنگ درحد چای بسیار مرغوب می باشد. چای کیسه ای در بسته های 2 گرمی و در جعبه های 25 تائی به بازار عرضه خواهدشد. چای داخل این کیسه ها ازچای سیاه بازفراوری شده تامین خواهد شد. چای فوری به 2 شکل پودر و گرانول به ترتیب در بسته بندی شیشه ای 400 گرمی به بازار عرضه خواهد شد. نوشابه های غیر الکلی نیز در بسته بندی 250 سی سی به بازار عرضه خواهد شد.

با عصاره گیری از چای خشک درجه 1 ، و افزودن رنگ و اسانس آن به چای سیاه درجه 3، می توان چای مرغوب تولید نمود. در حقیقت با این عمل بر میزان ظرفیت تولیدی کل چای کشور افزوده نمی شود بلکه انواع چای نیمه مرغوب یا متوسط به نوع مرغوب و مطابق با ذائقه مردم تبدیل می شود. بدین ترتیب محصولی با اسانس های طبیعی و از نظر بهداشتی کاملاً مطمئن به دست مردم می رسد و از مصرف چای های قاچاق که از رنگ و طعم های غیربهداشتی استفاده می کنند کاسته می شود. سایر محصولات مانند اسانس، چای فوری و نوشابه سابقه تولید در داخل را ندارند، ولی با توجه قشر عظیم جوان در جامعه و حسن تنوع خواهی مردم ایران بازار خوبی برای این محصولات نوید می دهد.

فهرست :

مقدمه
تاریخچه پیدایش و کش و تولید چای در ایران
چای  و ارزش غذائی آن
درجه بندی چای خشک سیاه
معرفی محصول
نام محصولات اصلی
چای سیاه بازرفرآوری شده
چای کیسه ای
چای فوری همراه شکر
گرانول چای
نوشابه چای
قهوه فوری
نام و کد محصول آیسیک
شماره تعرفه گمرکی
جدول سود و حقوق گمرکی و شرایط ورود سال 1386
شرایط  واردات
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
سیاست های دولت
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
جدول مصرف کننده های سنتی چای در جهان
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
تقاضای داخلی
جدول مصرف، جمعیت و مصرف سرانه در سالهای گذشته
عرضه
جدول درصد افزایش تولید در سالهای گذشته
جدول پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سالهای آینده
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
جدول داده ها و اطلاعات مربوط به طرح های در دست اجرا ( برای چای خشک و چای کیسه ای )
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
جدول مقدار تولید چای خشک و میزان ورادات آن به نقل از سازمان چای
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
جدول میزان مصرف، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سالهای گذشته
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه آن
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصور در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
بخش استحصال اسانس چای و تولید کنستانتره
مدول A قسمت دریافت و فرآوری اولیه محصول چای
مدول B قسمت استحصال اسانس با استفاده از سیستم S.C.C
مدول C قسمت آبگیری و شفاف سازی
مدول D قسمت تهیه کنتانتره
نکات متفرقه پیرامون بخش 1
تهیه پودر و گرانول چای
بازسازی انواع نوشابه های بدون گاز چای
پرکن انواع نوشیدنیهای غیرگازدار چای
بخش تولید چای سیاه بازفرآوری شده و چای کیسه ای
پروسه تولید چای فوری :
Extraction
Concentration (تغلیظ)
Drying (خشک کردن)
راه حل  Flavourtech
استحصال اسانس از مایع اولیه
اضافه نمودن مجدد اسانس به محصول
مزیت های سیستم S.C.C
کار در دما و فشار پائین
زمان کم عبور محصول
انتقال سریع مواد با بازدهی بالا نسبت به سایر روشها
سهولت در شستشو و امکان استفاده در پروسه اسپتیک
قابلیت کار روی مخلوط های جامد و مایع
استحصال عصاره و اسانس جهت بازفرآوری چای خشک
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذای ثابت به تفکیک ریالی وارزی
ظرفیت اسمی طرح
جدول ظرفیت اسمی طرح
جدول ظرفیت عملی طرح
جدول هزینه های سرمایه گذاری ثابت
جدول مشخصات زمین طرح
جدول خلاص هزینه های محوطه سازی طرح
خلاصه هزینه های ساختمانی
جدول خلاصه هزینه های ساختمانی
جدول خلاصه هزینه های تأسیسات
جدول خلاصه هزینه های وسائط نقلیه
جدول هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدمات اداری در طرح
جدول هزینه های قبل از بهره برداری در طرح
محل تأمین ماشین آلات
مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آنها
جدول هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا
جدول هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
هزینه آب ، برق ، سوخت و ارتباطات
جدول هزینه تأسیسات مصرفی
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی

دانلود فایل با لینک مستقیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت