دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت ، مرغ و ماهی
هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف کنندگان می باشد.
فهرست طرح :
معرفی محصول
نام و کد آیسیک
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و شرایط استاندارد
دستورالعمل بهداشتی عرضه آبزیان
خصوصیات ظاهری ( ارگانولپتیک) و معیارهای تازگی ماهی
کارگاه بسته بندی گوشت
شرائط بسته بندی
بهداشت
دستورالعمل انواع قطعات گوشت مرغ تازه خنک شده و نحوه بسته بندی و نگهداری آن
تعیین انواع قطعات گوشت مرغ تازه خنک شده و نحوه برش های استاندارد
بسته بندی و نشانه گذاری
ناپذیرفتنی ها
آیین کارآمده سازی پای مرغ
آیین کار آماده سازی و بسته ندی و نشانه گذاری گوشت شنیسل
آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری جوجه کباب
الف) مراحل آماده سازی و بسته بندی جگر مرغ
مراحل آماده سازی و بسته بندی دل
مراحل آماده سازی و بسته ندی سنگدان
آماده سازی و بسته بندی جهت مرغ منجمد
ناپذیرفتنی های مرغ منجمد
کارگاه قطعه بندی مرغ
دستورالعملهای فرآوری و انجماد آبزیان
عرضه ماهی منجمد
نگهدای گوشت تازه
جدول زمان نگهداری گوشت تازه به روش سرد
روش نگهداری گوشت منجمد
جدول زمان نگهدای گوشت و فرآورده های گوشتی در برودتهای مختلف بر حسب ماه
قوانین حمل و نقل مواد غذایی منجمد
نقاط بحرانی
وسایل حمل و نقل گوشت
بررسی و ارائه اطلاعات قیمت تولید داخلی و جهانی
قیمت محصول
جدول میانگین قیمت یک کیلوگرم گوشت قرمز و گوشت مرغ در کشور
موارد کاربرد و نحوه مصرف محصولات
مدت ماندگاری انواع فرآورده های خوراکی دامی
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
اهمیت پروتئین حیوانی در تغذیه انسان
مقدار پروتئین مورد نیاز برای تغذیه انسان
سهم ارزش غذایی پروئین در برخی فرآورده های دامی
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
شرائط صادرات
شرایط صادرات
عرضه محصول در کشور
جدول برآورد مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ در کشور طی سالهای 75 تا 84
نام کشور و شرکتهای تولید کننده ماشین آلات
انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
پیشنهاد مالی فروشندگان ماشین آلات
روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه
میزان و ارزش واردات گوشت قرمز طی سالهای 79 لغایت 84
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم
جدول میزان مصرف سرانه انواع آبزیان طی سالهای 72 تا 83
عرضه محصول درکشور
حدول برآورد مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ در کشور
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
جدول پیش بینی تقاضای گوشت قرمز و گوشت مرغ در استان تهران
تحلیل موازنه پیش بینی امکانات عرضه و پیش بینی تقاضا در کشور
پیش بینی سهم قابل حصو بازار
روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه با سایر کشور
بسته بندی مرغ
نمودار فرآیند عملیات OPC - گوشت گرم و منجمد
مرغ بسته بندی ( فرآوری نشده )
بسته بندی گوشت قرمز
درصد تفکیک لاشه دام
عمل آوری ماهی
1- انواع تولیدات
2- فرآیند تولید
3- ویژگیهای فرآیند، نکات فنی و شرایط عملیاتی
کنسرو ماهی
1- انواع تولیدات
2- فرآیند تولید
3- ویژگیهای فرآیندف نکات فنی و شرایط عملیاتی
میزان مواد اولیه مورد نیاز سالانه و قیمت آنها
توزیع و درصد محصولات از مرغ
دوره نگهداری
برای عمل آوری ماهی
مواد اولیه اصلی
برای کنسرو ماهی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
الف) زیرساختهای اقتصادی و صنعتی
ب) نیروی انسانی
ج) زیر ساختهای بهداشتی
د) نزدیکی به مواد اولیه
1- بازار مصرف
2- مواد اولیه
3- زیرساخت صنعتی
4- زیرساختهای اقتصادی
5- آب، برق و گاز
6- زیر ساختهای مربوط به تولید دام
7- راههای ارتباطی
8- زیرساختنهای آموزشی
9- امکانات بهداشتی
مقایسه وزن
جدول مقایسه جمعیت مناطق نه گانه
وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
جدول نیروی انسانی مستقیم
نیروی انسانی غیر مستقیم تولید
نیروی انسانی مستقیم تولید
جدول نیروی انسانی مستقیم تولید
چارت سازمانی
تعیین میزان آب ، برق ، سوخت ، امکانات ارتباطی و .... مورد نیاز و تأمین آنها در منطقه مناسب
برق
محاسبه برق مصرفی
تأسیسات برق رسانی
آب مصرفی
جدول محاسبه آب مصرفی
تأسیاست مکانیکی
جدول تأسیسات مکانیکی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی
پیوست
میزان واردات از کشورهای مختلف در سالهای گذشته