دانلود پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی ( باگت ، برتشن ، ساندویچی ، همبرگری ، شیرمال ، بی نمک و پیراشکی )
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی
نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید. در ایران نیز حدود 65-60 درصد پروتئین و کالری و حدود 3-2 گرم املاح معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه از خوردن نان تامین می گردد.
تهیه و تولید نانهای نازک و مسطح و سایر نانها بدون کاربرد تکنولوژی نمیتواند در طویل المدت ادامه یابد. تاریخچه تولید و مصرف نان درجهان نشان داده است که ابتدا نان به صورت نازک و مسطح تولید می شده لیکن به مرور به شکل نیمه حجیم و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجیم درآمده است. اصولاً تولید نانهای نازک و مسطح به دلیل آنکه سریعاً خشک و بیات شده و دارای ضایعات زیادی می باشند. از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند . براساس آمار موجود حدود 50 درصد از مردم جهان از نانهای حجیم استفاده می کنند و نیمی دیگر که در مر کز آمریکا و بخشهائی از آمریکای جنوبی، آفریقا و قسمتی از شرق و جنوب شرقی آسیا زندگی می کنند، (ایران و کشورهای عربی نیز در این مجموعه واقعند) از نانهای مسطح و نازک نیز تغذیه می کنند.
تا چند سال قبل، روش تهیه نان در ایران به صورت صد در صد سنتی بود، اما به تدریج در کنار واحدهای سنتی، واحدهای تولید نان های حجیم نیز شروع به کار نمودند، این شیوه جدید تولید بدون هیچ پژوهش و برنامه مدون ادامه یافت. درحالی که تهیه نان خوب نیاز به اطلاعات دقیق از "شناخت آرد، روش های تهیه خمیر، عمل آوری و دقت درسیستم پخت" دارد. بسته بندی و نگهداری دقیق و صحیح نان نیز زمینه های لازم جهت کاهش ضایعات و در نتیجه، حرکت به سوی خودکفایی در تولید و صرفه جویی در مصرف گندم را مهیا می سازد . با به کار گیری روش های نوین تهیه و عمل آوری خمیر، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن می توان نانی خوب، با ارزش غذایی بالاتر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تهیه و تولید نمود.
فهرست :
چکیده
نان فانتزی
معرفی محصول
نام و کد محصول ( آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استانداردها
ویژگیهای انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم
ناپذیرفتنی ها
روش عرضه
نشانه گذاری
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
جدول قیمت فروش انواع نانهای فانتزی
جدول قیمت فروش جهانی انواع نانهای فانتزی
بررسی موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
جدول کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
جدول کشورهای عمده تولید کننده گندم در سال 2005 میلادی
جدول کشورهای عمده صادر کننده نان در جهان
جدول کشورهای وارد کننده نان در جهان
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی و وضعیت واحد های تولید کننده فعال از آغاز برنامه سوم توسعه تاکنون
جدول واحد های تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385
بررسی وضعیت واحد های در دست احداث و طرح های توسعه
جدول واحد های در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 درصد
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا نیمه اول سال 1385
جدول میزان واردات نان فانتزی
بررسی روند مصرف محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385
جدول میزان تولید انواع نان فانتزی در کشور بین سالهای 1379 تا 1385
نمودار مصرف انواع نان فانتزی در کشور بین سالهای 1379 تا 1385
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 1385
نمودار روند صادرات محصول بین سالهای 1379 تا 1384
بررسی روند نیاز به محصول تا پیایان برنامه چهارم توسعه
روند نیاز به انواع نان فانتزی در کشور بین سالهای 1386 تا 1389
شرح فرآیند تولید و تکنولوژی های موجود
تصویر نمودار شماتیک فرآیند تولید نان
آماده سازی آرد
آماده سازی خمیر
مخلوط کردن
تصویر مخلوط کن
پوک کردن خمیر
جدول مصرف مخمر تر و خشک در انواع نان
چانه گیری
تصویر دستگاه های تقسیک کننده خمیر
تصویر دستگاههای گرد کننده و فرم دهنده خمیر
تصویر محفظه تخمیر
پخت
انواع فر و معایب و مزایای هر کدام
1- فر چند طبقه ای
2- فر طبقه ای با پایه متحرک
3- اتو فر با سیستم دورانی
4- فر تونلی
5- فرکشوئی
تصویر فر طبقه ای و گردان
سرد کردن و بسته بندی
بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرآیند تولید
بررسی و تعین حداقل ظرفیت اقتصادی و برآورد حجم سرمایه گذاری
هزینه تجهیزات و ماشین آلات تولید
جدول هزینه های تأمین ماشین آلات خط تولید
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه
مساحت مورد نیاز طرح
جدول محاسبه مساحت مورد نیاز طرح
جدول برآورد بخشهای محوطه سازی
هزینه های زمین، ساختمان و محوطه سازی
جدول هزینه های ساختمان و محوطه سازی
هزینه های تجهیزات و تأسیاست عمومی
برآورد هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
جدول هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه اثاثیه و لوازم اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه گذاری ثابت
جدول برآورد کل سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه آرد
نمک
مخمر و مواد کمک پخت و سایر افزودنیها
جدول درصد مواد اولیه مصرفی برای تهیه نان فانتزی
جدول برآورد هزینه سالیانه تأمین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه 1500 تن انواع نانهای فانتزی
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
تصویر نمودار میزان توزیع گندم در کشور در سال 1384
وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
جدول تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
محاسبه میزان مصرف برق
جدول برآورد برق مصرفی واحد
محاسبه مصرف برق سالیانه
محاسبه میزان مصرف آب
جدول میزان آب مصرفی ( روزانه )
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیاست
تأسیاست مورد نیاز
اطفاء حریق
امکانات ارتباطی و مخابراتی
هزینه انواع انرژی مورد نیاز
جدول برآورد هزینه انواع انرژی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و جمع بندی
مراجع