دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی ، پروژه آمار , اقدام پژوهی فرهنگیان ، و....

  • ۰
  • ۰

دانلود پروژه کارآفرینی تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی و قیفی )

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


دانلود فایل با لینک مستقیم

دانلود پروژه کارآفرینی تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی و قیفی )

پروژه کارآفرینی تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی و قیفی )

بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین (Apennines) می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.
هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در 1660، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه می شد.
بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال 1700 میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.
در سال 1843 میلادی، اولین فریزر دستی چرخشی توسط نانسی جانسون اختراع و ثبت شد. در فاصله سالهای 1848 و 1873، 69 بستنی ساز چرخشی دیگر به ثبت رسید و در سال 1851 اولین واحد صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل در بالتیمور راه اندازی شد.

فهرست :

مقدمه
معرفی محصول
نام  کد محصول
جدول کد ISIC متعلق به انواع بستنی یخی بر پایه شیر
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
جدول کد تعرف ورادات
استاندارد های محصول
قیمت تولید داخلی و جهانی
جدول قیمت انواع بستنی
معرفی انواع و کاربردهای محصول
بستنی خامه ای
بستنی شیری
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحد ها و تعداد آنها و سطوح تکنولوژی واحد های موجود
لیست تولید کنندگان انواع بستنی و بستنی یخی ( بر پایه شیر ) از ابتدا تا پایان سال 1385
برررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
پیش بینی عرضه بر اساس ظرفیت عمی ( با توجه به طرح های تولیدی )
جدول پیش بینی تجمعی عرضه انواع بستنی و بستنی یخی بر پایه شیر
بررسی روند واردات محصول
بررسی و روند مصروف
جدول میزان جمعیت کشور در 5 سال گذشته
نمودار  رشد جمعیت کشور از سال 1380 تا 1384
جدول مقدار تقاضای داخلی
نمودار عرضه داخلی از سال 1380 تا 1384
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم
مقدار و ارزش صادرات انواع بستنی در سال 1380
مقدار و ارزش صادرات انواع بستنی
مقدار و ارزش صادرات انواع بستنی و بستنی یخی در سال 1382
مقدار و ارزش انواع بستنی یخ
جدول مقدار و ارزش صادرات انواع بستنی و بستنی یخی
جدول مقدار صادرات بستنی
جدول نمودار صادرات محصول بستنی
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
جدول پیش بینی تقاضای داخلی بستنی
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
مراحل تولید بستنی عبارتند از:
1- مخلوط کردن
2- پاستوریزاسیون
3- هموژنیزیاسیون
نمودار فرآیند تولید بستنی
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم ( به شکل اجمالی ) در فرآیند تولید محصول
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و حجم  سرمایه گذاری
هزینه های سرمایه گذاری ثابت طرح
زیمن
جدول شماره خرید زمین
محوطه سازی
جدول هزینه تسطیح و محوطه سازی
ساختمانهای تولیدی و اداری
جدول هزینه های ساختمانهای تولیدی و اداری
ماشین آلات
لیست ماشین آلات و تجهیزات
تأسیسات عمومی
جدول برآورد هزینه تأسیسات عمومی
اثاثیه و تجهیزات اداری
وساطئ حمل و نقل درون / برون کارگاهی
جدول شماره هزینه وسائط حمل و نقل
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های پیش بینی نشده
سرمایه در گردش
جدول شماره سرمایه در گردش
برآورد کل سرمایه گذاری
جدول هزینه استهلاک بستنی
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
جدول میزان مواد اولیه و هزینه آنها
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
بازارهای فروش محصول
بازار تأمین مواد اولیه
احتیاجات و نیازمندی دیگر طرح
امکانات زیربنایی مورد نیاز
حمایت های خاص دولتی
وضعیت تأمین نیروی انسانی
جدول نیروی انسانی بخش اداری
نیروی انسانی مستقیم بخش تولید
جدول برآورد حقوق پرسنل
جدول برآورد حقوق پرسنل تولیدی
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق ، سوخت ، امکانات مخابراتی و ارتباطی
آب مصرفی
جدول میزان هزینه آب مصرفی
برق مصرفی
میزان هزینه برق مصرفی
سوخت مصرفی
میزان گاز مصرفی سالیانه
جدول کل سوخت مصرفی واحد صنعتی
وضعیت حمایت اقتصادی و بازرگانی و مالی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید

دانلود فایل با لینک مستقیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت