دانلود پروژه کارآفرینی تولید نمک تصفیه شده
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی تولید نمک تصفیه شده
نمک طعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهمترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است. افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده ای با 14000 کاربرد یاد شود.
عمومی ترین گرید نمک مورد مصرف در ایران نوع خوراکی آن بوده که خود به سه دسته عمده از لحاظ درجه خلوص تحت عناوین نمک صنایع غذایی، نمک سفره و نمک آشپزخانه تقسیم میشود. نمک طعام به صورت کریستالهای سفید مکعبی شکل یا دانه های ریز (گرانول) و یا پودری شکل است. هنگامی که دارای کریستالهای بزرگ باشد بیرنگ، شفاف یا سفید است. بررسی ساختمان بلورین املاح نمک بوسیله اشعه ایکس ثابت کرده است که این املاح در حالت جامد بصورت یون، دارای ساختمان مکعبی شکل با وضعیت هشت وجهی هستند. بلورهای نمک طعام دارای نقطه ذوب و نقطه جوش بالایی بوده و نمک طعام مذاب دارای خاصیت هدایت الکتریکی زیادی است. به همین دلیل در حلالهایی که ثابت دی الکتریک بالایی دارند مانند آب کاملا" قابل تفکیک است.
فهرست :
معرفی محصول
جدول نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام
استاندارد ها
جدول ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی
آلاینده ها
جدول پیشینه مقدار مجاز آلاینده ها
افزودنیهای مجاز
جدول افزودنیهای مجاز در تولید نمک خوراکی
بسته بندی
نشانه گذاری
بررسی قیمت محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
مصارف خوراکی
الف) چاشنی
ب) نگهدارنده
ج) Binder
د) فرآیند تولید فرآورده های گوشتی
ه) عامل کنترل کننده
مصارف شیمیایی و صنعتی
بررسی کالاهای جایگزین
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده نمک
کشورهای تولید کننده
نمودار سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان
میزان تولید نک و روند آن در ایران
نمودار میزان نمک تولید شده در ایران
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
واحد های تولیدی فعال
واحد های در دست احداث
نمودار بررسی روند نیاز به محصول تا سال 1389
شرح فرآیند و تکنولوژی های موجود
روش های مختلف استحصال نمک خام
1- روش بهره برداری از معدن سنگ نمک
2- روش تبخیر خورشیدی
3- روش بهره برداری از گنبدهای نمکی داخل زمین
روشهای مختلف تصفیه نمک
1- روش شستشو
مزایا و معایب روش شستشو
2- روش انحلال و کریستال سازی
مزایا و معایب روش انحلال
3- روش تصفیه شیمیایی
مزایا و معایب روش تصفیه شیمیایی
مشکلات مربوط به طراحی و ساخت تجهیزات
نمودار شماتیک فرآیند تصفیه نمک با روش انحلال
کنترل کیفیت
1- کنترل مواد خام
2- کنترل فرآیند تولید
3- کنترل و بازرسی محصول نهایی
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی، برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
لیست هزینه تجهیزات و ماشین آلات تولید
جدول لیست تجهیزات و ماشین الات مورد نیاز
جدول برآورد هزینه تأمین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه مربوط
جدول محاسبه مساحت مورد نیاز پروژه
جدول برآورد مساحت بخشهای محوطه سازی
هزینه های مربوط به زمین، ساختمان و محوطه سازی
هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه و لوازم و اثاثیه اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت
برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
معرفی مواد اولیه مورد نیاز در پروژه
1- سنگ نمک
2- یدید پتاسیم
3- هیدروکسید سدیم و کربنات سدیم
4- فروسیانید سدیم
5- کیسه پلی اتیلنی سنگین و نوار پلی اتیلنی
6- کوآگولانت
جدول محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه 12000 تن نمک طعام
برنامه تولید سالیانه
جدول برنامه تولید سالیانه
هزینه مواد اولیه مصرفی
جدول برآورد هزینه تأمین مواد اولیه مصرفی
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
جدول تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین میزان، آب ، برق، سوخت و سایر امکانات
محاسبه میزان مصرف برق
الف) برق مصرفی تجهیزات خط تولید
ب) برق مورد نیاز تأسیاست و تعمیرگاه
ج) برق مورد نیاز روشنایی ساختمانها و محوطه سازی
جدول برآورد برق مصرفی واحد
محاسبه مصرف برق سالیانه
الف) محاسبه مصرف برق دستگاهها و تجهیزات اصلی
ب) محاسبه مصارف برق جهت روشنایی و سیار مسایل جانبی
ج) محاسبه برق روشنایی محوطه
محاسبه میزان مصرف آب
جدول میزان آب مصرفی ( روزانه )
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیسات
سرمایش
جدول تأسیسات مورد نیاز
اطفاء حریق
توزین
امکانات ارتباطی و مخابراتی
هزینه انواع انرژی مورد نیاز
مراجع