دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی ، پروژه آمار , اقدام پژوهی فرهنگیان ، و....

  • ۰
  • ۰

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


دانلود فایل با لینک مستقیم

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات

پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات

به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم میشود.

خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش میدهد، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد. در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هائی میشود که مصرف آنها آسانتر است.

فهرست :

بخش اول: معرفی و شناسایی محصولات

معرفی محصول
نام و کد محصول ( آیسیک )
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
الف) استانداردهای ملی
ب) استانداردهای کدکس بین المللی
1- مراحل آماده سازی
حمل میوه از محل تخلیه یا بارانداز یا سردخانه به خط تولید
بازرسی اولیه
بازبینی قبل از شستشو
شست و شو و گند زدایی
آبکشی
بازرسی پس از شست و شو
پوست گیری ( Peeling )
حذف قسمت های ناخواسته
خرد کردن
غیرفعال کردن آنزیم (Blanching)
خشک کردن
بسته بندی محصول
قرنطینه کردن محصول
انبارش محصول نهایی
مواد ضدعفونی کننده
برنامه کنترل بهداشتی
برنامه کنترل آزمایشگاهی
ویژگیهای محصول نهایی
ویژگیهای کیوی خشک
جدول طبقه بندی برگه کیوی
ناپذیرفتنیها
ویژگیهای هلوی خشک
طبقه بندی
ویژگیهای گلابی خشک
ویژگیهای زردآلوی خشک
طبقه بندی
ویژگیهای سیب خشک
بسته بندی میوه جات خشک
نشانه گذاری
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
جدول تولید کنندگان عمده میوه جات خشک در جهان ( واحد وزن: تن )
شرایط صادرات

بخش دوم: وضعیت عرضه و تقاضا
واحدهای تولیدی فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون
جدول واحد های تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385
واحدهای در دست احداث
جدول واحد های در دست احداث یا پیشرفت فیزیکی بیش از 40 درصد
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385
جدول میزان واردات میوه جات خشک بین سالهای 79 تا 83
جدول میزان واردات میوه جات خشک بین سالهای 79 تا 84
نمودار روند واردات میوه جات خشک بین سالهای 79 تا 84
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 85
جدول میزان تولید میوه جات خشک در کشور بین سالهای 79 تا 85
نمودار روند تولید میوه جات خشک در کشور بین سالهای 79 تا 85
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 85
جدول میزان صادرات میوه جات خشک بین سالهای 79 تا 83
بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعهنمودار روند نیاز به میوه خشک تا پایان برنامه چهارم توسعه

بخش سوم: شرح فرآیند و تکنولوژیهای موجود
انتخاب مواد اولیه برای فرآیند
عملیات آماده سازی
خیساندن
تمیز کردن و شستن
جداسازی قسمت های زاید
جداکردن ساقه ( ساقه گیری )
جدا کردن تخمدان و هسته گیری
پوسته گیری
تمیز کردن تکمیلی
تبدیل محصول به قطعات کوچک
غیرفعال کردن آنزیمها ( بلانچینگ )
خشک کردن
- خشک کردن در آفتاب
- خشک کردن صنعتی با استفاده از هوای داغ
- خشک کردن تصعیدی
- خشک کردن خورشیدی
الف) خشک کن های خورشیدی طبیعی
ب) خشک کن های خورشیدی نیمه مصنوعی
ج) خشک کن های خورشیدی کمکی
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسونم
برسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی، برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
لیست و هزینه تجهیزات و ماشین آلات
جدول برآورد هزینه تأمین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه
جدول محاسبه مساحت مورد نیاز طرح
جدول برآورد مساحت بشخهای محوطه سازی
هزینه های مربوط به زمین ، ساختمان و محوطه سازی
جدول هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی
هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
جدول هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
جدول برآورد هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه لوازم و اثاثیه اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
جمع بندی و برآورد هزینه سرمایه ثابت
برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
برنامه تولید سالیانه
جدول برنامه تولید برای سالیانه 280 تن چیپس میوه
هزینه مواد اولیه مصرفی
جدول برآورد هزینه تأمین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه 280 تن چیپس میوه جات
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی
جدول تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات
محاسبه میزان مصرفی برق
الف) برق مصرفی تجهیزات خط تولید
ب) برق مورد نیاز تأسیسات و تعمیرگاه
ج) برق مورد نیاز روشنایی ساختمانها و محوطه
جدول برآورد برق مصرفی واحد
محاسبه مصرف برق سالیانه
الف) مصرف برق دستگاهها و تجهیزات اصلی و تأسیسات عمومی
ب) مصارف برق جهت روشنایی و سایر مسایل جانبی در کل سطح زیر بنای تولیدی ( سالنها، انبارها و تاسیسات ) و ساختمانهای اداری، رفاهی و خدماتی با احتساب ضریب همزمانی
ج) برق روشنایی محوطه
محاسبه میزان مصرف آب
جدول میزان آب مصرفی ( روزانه )
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیسات
سرمایش
جدول تأسیسات مورد نیاز
اطفاء حریق
توزین
امکانات ارتباطی و مخابراتی مورد نیاز پروژه
هزینه های انواع انرژی مورد نیاز
جدول برآورد هزینه انواع انرژی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد در مرود احداث واحد های جدید
مراجع

دانلود فایل با لینک مستقیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت