دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی ، پروژه آمار , اقدام پژوهی فرهنگیان ، و....

  • ۰
  • ۰

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

مربوط به رشته صنایع غذایی


دانلود فایل با لینک مستقیم

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف

گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف

امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب می‌شود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشکل راه‌های متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا این مشکل مرتفع گردد.

از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه کنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای کارخانه تا غذای آماده که به دست مصرف کننده می‌رسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیده‌ای جدید و حائز شرایط مناسب کیفی، غذایی و بهداشتی دانست که در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف کنندگان باز می‌کند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.

عنایت به این نکته که این محصولات فاقد هرگونه افزودنی‌های شیمیایی مضر بوده و کاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده می‌کند. در کنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده می‌باشند. گرایش روزافزون خانواده‌های ایرانی به غذاهای آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعالیت‌های اجتماعی و کاری خارج از منزل نیز مصرف این محصولات را روز به روز افزایش می‌دهد.

فهرست :

مقدمه

نوع محصولات تولیدی

ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار

ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری

کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها

ویژگی‌های محصولات مرغ آماده طبخ

فرآوری

ویژگی‌های مواد اولیه

فرآیند تولید

بسته‌بندی

کنترل کیفیت

روش اجرایی کنترل کیفیت

کنترل کیفیت مواد اولیه

بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید

بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی

تأیید نهایی و کنترل کیفیت

بخش میکرو

بخش شیمیایی

خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف

توضیحات نهایی

منابع و مآخذ

دانلود فایل با لینک مستقیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت