دانلود مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت
درس آشپزی (1) پودمان آشپزی و سفره آرایی
در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش
مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت
مقدمه :
بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، میتواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشد. با بکار بردن روشهای ساده، اما کاربردی زیر میتوان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود. وشت یکی از مهمترین منابع پروتئین حیوانی محسوب می شود . غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند ، که حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن ( چون در بدن انسان ساخته نمی شود ) نظیر هیستیدین ، ایزولوسین، لوسین، متیونین، تریپتوفان و همچنین چربی ها که به عنوان یک منبع انرژی زا برای بدن محسوب شده و حاوی اسیدهای چرب نظیر اسد نیلولئیک، اسید لینولنیک و اسید آرشیدونیک می باشند و مواد معدنی نظیر فسفاتها و سلوفاتها و ویتامینها بخصوص ویتامینهای گروه B و هیدرات کربن ( گلیکوژن) ، نشان دهنده ارزش و اهمیت این فراورده مهم در تغذیه انسان است . البته با توجه به نظرات پزشکان ، گوشت قرمز به علت دارا بودن اسیدهای چرب اشباع و بالا بردن کلسترول خون در صورت مصرف زیاد می تواند عوارضی را برای انسان ایجاد کند بنابراین تعادل در مصرف آن توصیه می شود .با توجه به آنچه که گفته شد آماده کردن انواع گوشت و ماهی نیز تاثیر بسزایی در علاقه مند نمودن و لذت بردن از این مواد موثر دارد و شامل تکنیک های مهمی است . در این تحقیق قصد داریم به تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت بپردازیم.
فهرست :
مقدمه
سوابق تحقیق
متن تحقیق
تمیز و آماده کردن ماهی
نکاتی مهم در مورد انواع ماهی
به دو روش می توان ماهی را آب پز کرد
1- سوخاری کردن
2- تنوری کردن
3- آبپز کردن
4- بخارپز کردن
مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)
مرینیت و مزه دار کردن گوشت
خواباندن گوشت
استفاده از سرکه در پختن گوشت
پختن استخوانهای گوشت
شستن گوشت قبل از فریز کردن
دمای پخت گوشت
گوشت قرمز
گوشت مرغ
گوشت ماهی
جگر
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع