دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی ، گزارش کارآموزی ، مقالات و پایان نامه ، نمونه سوال ، اقدام پژوهی ، پروژه آمار , اقدام پژوهی فرهنگیان ، و....

  • ۰
  • ۰

دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


دانلود فایل با لینک مستقیم

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

مقدمه :

با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را زیر سوال برده بود و خوردن ماهی و دیگر خوراکی های دریایی را به خاطر بلعیده شدن جیوه و مواد آلاینده دیگر توسط آبزیان، خطرناک اعلام کرده بود، با توجه به آزمایش ها و تحقیقات متعدد مشخص شد که فواید مصرف یکی دو وعده غذای دریایی شامل انواع ماهی و غذاهای دریایی دیگر در هفته، از خطرات احتمالی آنها بسیار بیشتر است.

مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی کمک می کند، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود. دریا در ادبیات کهن ما همواره با صفت سخاوت و بخشندگی توصیف شده است. ما آنچه را برای حفظ سلامت به معنی کامل کلمه نیاز داریم، در آن پیدا می کنیم. از منظره زیبای آرامش و طغیانش که روان ما را تسکین می دهد تا سفره گسترد های که انواع گیاهان و جانوران مفید برای سلامت جسم انسان را در خود می پروراند.تمام این نعمت ها را خداوند بخشنده در اختیار ما قرار داده است تا به غفلت نخوریم...

آبزیان به لحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش تغذی های در اولویت مصرف قرار م یگیرند:

1) میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین 89 تا 96 درصد می باشد در حالی که این مورد درباره گوشت مرغ وگاو 87 تا 90 درصد است..

2) از آنجایی که بیماری های مشترک بین انسان و آبزیان بسیار پایین تر از بیماری های مشترک بین انسان و دام است می توان گفت گوشت آبزیان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طیور است.

3) غنی بودن گوشت آبزیان از املاح معدنی مانند آهن، سلنیم، ید، کلسیم و منیزیم و... ویژگی خاصی به گوشت آبزیان می دهد.

4) غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا 3 مانند ایکوزاپنتانوییک اسید و دوکوزاهگزانوییک اسید وهمچنین گروه لینولییک، لینولنیک و اراشیدونیک از نظر تغذیه ای جایگاه خاصی به آبزیان می دهد.

5) بر اساس تحقیقات و مطالعات کلینیکی صورت گرفته مصرف ماهی و فرآورده های آبزیان تاثیر شگرفی بر پیشگیری و حتی درمان بسیاری از بیماری ها دارد.

فهرست :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

میگو

ارزش غذایی میگو

میگو و سلامت

روش های تشخیص میگوی سالم و غیرسالم

تاریخچه غذاهای دریایی

محصولات‌ صادراتی‌ دریایی‌ ایران‌ کدامند؟

طرز تهیه فیله ماهی سالمون

طرز تهیه خوراک میگو

غذاهای دریایی

رولت قزل آلا

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

دانلود فایل با لینک مستقیم

  • ۹۵/۰۴/۱۵
  • علیرضا حسینی

تحقیق

دانلود تحقیق

دانلود مقاله

مقاله

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت